marți, 14 martie 2017

13 "caluti de mare" au raspus "Prezent" la Cupa Martisor de la Pitesti

Din cei aproape 200 de copii, si mai mari si mai mici, care participa la cursurile de inot desfasurate in bazinul de inot La TUZ, 13 si-au incercat puterile la concursul Cupa Martisorului, care s-a desfasurat in week-end-ul trecut, la Pitesti. Competitia nu a fost una usoara, mai ales pentru prichindei, dar copiii au reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor, in conditiile in care multi dintre ei nici nu au facut un an de cand au intrat prima oara in bazin.
Determinati si fara sa se sperie in fata bazinului de 50 m, au reusit sa se claseze in primii 10, la categoria lor de varsta, urmatorii "caluti de mare": Maia Negoi (5 ani) - mezina trupei, Albert Vranceanu (6 ani), Alexandru Cilt (6 ani), Maria Balaceanu (7 ani). Au dovedit ca pot mai mult decat la antrenamente, depasindu-si temerile si limitele autoimpuse: gemenii Iustin si Stefan Toma (7 ani), Bogdan Nastrut (8 ani), Adelina Ciopa (8 ani), Celia Stanoiu (9 ani), Alexandru Rogoveanu (9 ani), Iasmin Done (10 ani), Mario Bucur (10 ani) si Stelian Closca (11 ani).


Doua medalii de bronz trecem in palmares, prin Alex Cilt, la proba de 50 m liber, baieti, 6 ani si Alex Rogoveanu la proba de 50 m spate, baieti, 9 ani.
Competitia aceasta a fost una de verificare si pregatire pentru o eventuala participare la Campionatele Regionale pentru Copii pentru doi dintre cei 13 inotatori - Mario Bucur, un copil extraordinar de muncitor si dedicat, care este, de asemenea, si in echipa 2007 a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" si Iasmin Done, care are potential si forta de munca, tinand cont de faptul ca are doar un an de cand a intrat prima oara intr-un bazin de inot.
Multumim parintilor pentru sustinere, organizatorilor pitesteni pentru ocaziile de invatare, dar si pentru invitatie, iar pentru voi, copii, un singur indemn: "Inotati cu placere si daruire!"

Un comentariu: