sâmbătă, 21 decembrie 2013

A venit Mos Craciun la inotatorii fericiti!

Ma bucur foarte mult ca, sambata, i-am vazut asa de veseli si destinsi pe micii mei campioni cand ne-am intalnit sa ne masuram fortele. P


ractic a fost o ultima demonstratie a ceea ce au acumulat ei anul acesta. Unii au aratat mai putin, altii poate mai mult, in functie de starea lor, insa, cu siguranta, fiecare dintre ei poate mai mult si asta imi doresc pentru anul urmator - sa arate ca pot mai bine decat anul acesta. Am invatat de la ei, dar si de la copiii mei, ca important pentru cei mici nu este sa fie MAI BUNI decat altcineva, ci mai buni decat au fost ei cu putin/mult timp in urma. Este posibil ca unii dintre dvs sa nu intelegeti ce spun acum, insa pe parcurs, daca va veti deschide un pic catre copii va veti da seama. ceea ce realizeaza copiii dvs, si ai mei, zi de zi este echivalent cu cataratul pe Everest al unui alpinist incepator. Important este drumul, nu destinatia.
Faptul ca ei au reusit anul acesta, vorbesc din punct de vedere al inotului, sa duca pana la capat, 1, 2 sau poate 50 de bazine intr-o zi este o REALIZARE. daca nu ma credeti, puneti-va, o data, in locul lor (la modul real) si incercati dvs sa duceti bine pana la capat 1, 2 sau 50 de bazine. Atunci veti trai un pic din efortul lor. In alta ordine de idei vreau sa va multumesc tuturor celor care ati fost anul acesta alaturi de mine si m-ati sprijinit in proiectele pe care le-am initiat si la care au participat copiii dvs. Nu a fost nici simplu, nici usor. Va urez tuturor sarabatori fericite si multa putere de intelegere, sa ne vedem in 2014 cu mai multa forta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu